Події
2 червня 2020
“Миші з’їли”: з Держрезерву зникли 2700 вагонів зерна
Радник Арсена Авакова розповів куди поділися 189 000 тонн зерна.
news-image

Радник Арсена Авакова Михайло Апостол розповів куди поділися 189 000 тонн зерна.

Про це він повідомив у Фейсбук.

Майже 2700 вагонів зерна,яке повинно б знаходитися на зберіганні у Держрезерві «з’їли миші».Сума збитків більше 800 млн.грн. Цю нестачу,за словами колишнього керівника Держрезерву Ярослава Погорілого,виявили в ході аудиту. Ненажерливі миші добралися також до структури Держрезерву у Чорткові,на Тернопільщині . Тут вони очистили склади зерна ,яке б помістилося у більше як 150 вагонів- зерновозів", - розповів Михайло Апостол.

Користувачі Фейсбук навіть підрахували, щоби з’їсти таку кількість зерна потрібно близько мільярда гризунів. Вони цікавляться чи є у цих “мишей” імена та вимагають від компетентних органів розслідування по цій справі.

Нагадаємо, відстороненого через стрілянину в Броварах голову поліції Вінниччини призначили радником голови нацполіції. Стосовно решти працівників апарату управління Нацполіції у Вінницькій області, яких відсторонили або звільнили після перестрілки у Броварах, «службове розслідування продовжується, роль кожного буде оцінена».

Як ми писали, 29 травня у Броварах на Київщині сталася перестрілка за участю близько 100 людей. У Міністерстві внутрішніх справ заявляли, що перестрілка сталася «через розподіл пасажиропотоку» у громадському транспорті. За словами Авакова, один автобус з озброєними людьми приїхав з Вінниці, інша група на трьох мікроавтобусах прибула Києва.

Станом на 1 червня 20 фігурантам справи щодо стрілянини у Броварах обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці без застави. Ще одну справу суд розгляне сьогодні.

Читайте також:Суд заарештував 20 фігурантів справи щодо стрілянини у Броварах - Аваков