Події
4 червня 2020
Олег Сенцов сьогодні презентує новий роман
Апокаліптичний роман «Другу також варто придбати» Олег Сенцов написав у російській тюрмі.
news-image
Український кінорежисер, письменник Олег Сенцов презентуватиме свій роман "Другу також варто придбати" на фейсбук-сторінці UA:Культура.

Про це повідомляє пресслужба Суспільного.

У четвер, 4 червня, о 20:00 Олег Сенцов презентуватиме свій роман «Другу також варто придбати» в прямому ефірі на фейсбук-сторінці UA: Культура", - ідеться в повідомленні

Як зазначається, онлайн-розмову з Олегом Сенцовим вестиме виконавчий продюсер телеканалу UA:Культура Лук’ян Галкін.

Апокаліптичний роман «Другу також варто придбати» Олег Сенцов написав у російській тюрмі. Він розповідає про вторгнення на Землю прибульців, котрі намагаються захистити людей від самих себе, диктуючи власні правила.

Хто ж не мріє про щасливий контакт із позаземним розумом і не вірить, що вищий інтелект — однозначно добрий? Навіть якщо його представники схожі на ящірок і прагнуть навернути землян — заради їхнього ж спасіння — до природного життя, а їхні методи щодалі більше нагадують «аборигенам» найстрашніші моменти земної історії", — ідеться в анотації до книжки.
Видавництво Старого Лева підготувало відеопрезентацію нової книжки кінорежисера.

Про це повідомив сам автор на сторінці у Facebook, розмістивши відео.

Відомі актори читають уривки з мого нового роману», - написав Сенцов.

Замовити роман можна в онлайн-книгарні Старого Лева.

Книжку Олега Сенцова для вас читали актори театру і кіно: Віктор Андрієнко, Олена Узлюк, Віктор Жданов, Римма Зюбіна, Анастасія Пустовіт та Олександр Бегма. Монтувала Катерина Набережних», - ідеться під відеопрезентацією.
Роман Сенцов написав під час ув’язнення в російській колонії в Якутії у 2017 році. На сторінках книги «Другу також варто придбати» – вигадані фантастичні реалії (позаземна цивілізація, яка нібито прагне врятувати людей від них самих) та цілком реальні проблеми людства – боротьба за ресурси, колабораціонізм, вплив пропаганди на свідомість громадян та роль у цьому всьому маленької людини.

Роман вийшов всередині травня 2020 року. Як і дві попередні книги Сенцова – «Жизня» та «Маркетер», – новий твір вийшов у «Видавництві Старого Лева» та доступний двома мовами: українською (в перекладі Сергія Осоки) та російською (в електронному варіанті).

Раніше повідомляли, «Мир тільки після перемоги»: Сенцов розкритикував план Зеленського щодо Донбасу.

Сенцов пояснив, чому домовитися з Москвою про Крим не вийде.

Читайте також:Ахтем Чийгоз: «Крим на даний час - це воєнізована колонія суворого режиму»