Політика
5 червня 2020
У Раді зареєстрували постанову про звільнення Авакова
Під стінами Верховної Ради та Кабінету міністрів проводять чотири акції протесту, на яких вимагатимуть відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.
news-image
У Верховній Раді 5 червня зареєстрували проєкт постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Проєкт постанови №3606 передали на розгляд керівництву.

Ініціаторам проєкту постанови є 55 народних депутатів, зокрема від фракцій «Голос» та «Слуга Народу».

Раніше народний депутат від «Слуги Народу» Олександр Качура у коментарі hromadske розповів, що більшість владної фракції «Слуга Народу» проти відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Він також додав, що у Зеленського є домовленість з Аваковим.

Нагадаємо, сьогодні, 5 червня, народні депутати заслухали очільника МВС Арсена Авакова у парламенті з доповіддю щодо резонансних кримінальних подій, зокрема щодо перестрілки в Броварах та зґвалтування жінки у поліцейському відділку в Кагарлику.

Тим часом під стінами Верховної Ради та Кабінету міністрів проводять чотири акції протесту, на яких вимагатимуть відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Зазначимо, Арсен Аваков очолює Міністерство внутрішніх справ з лютого 2014 року. У серпні 2019 року вже за уряду команди президента Володимира Зеленського його перепризначили на цю посаду.

Раніше повідомляли, що названий найбагатший міністр Кабміну.

Читайте також:Кадрів достатньо, не достатньо рішучості у Зеленського залучати незалежних професіоналів - Ярослав Юрчишин