Події
9 червня 2020
Біля залізничного вокзалу у Львові оновлюють сквер (фото)
Ліквідувати планують лише два аварійні дерева, натомість висадять нові. Загалом сквер під час реконструкції має збільшитися.
news-image

У Львові триває реконструкція площі Двірцевої біля головного залізничного вокзалу. Роботи триватимуть до двох місяців і в результаті сквер збільшиться та стане привабливіше виглядати. 

Передає zaxid.net.

Як розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, під час реконструкції у сквері на площі Двірцевій з’явиться туристично-інформаційний центр, де будуть надавати послуги туристам. Також на території скверу облаштують дитячий майданчик і паркувальні місця для очікування пасажирів водіями таксі.

Ліквідувати планують лише два аварійні дерева, натомість висадять нові. Загалом сквер під час реконструкції має збільшитися.

Там часто паркуються машини, що унеможливлює розворот великогабаритного транспорту. Тому з лівої частини сквер збільшиться, щоб не було більше нелегальних паркувань», – розповів Андрій Білий.

Візуалізація майбутнього вигляду скверу на площі Двірцевій

Візуалізація майбутнього вигляду скверу на площі Двірцевій. Фото: zaxid.net

Візуалізація майбутнього вигляду скверу на площі Двірцевій. Фото: zaxid.netВізуалізація майбутнього вигляду скверу на площі Двірцевій. Фото: zaxid.netВізуалізація майбутнього вигляду скверу на площі Двірцевій. Фото: zaxid.net

Нагадаємо, у Львові триває масштабна реконструкція площі Двірцевої, яка почалась у березні 2019 року. Перший етап реконструкції завершили торік, запустивши оновленою площею трамваї. Також у липні планують відкрити новий фонтан перед головним входом на вокзал. Окрім того, міська рада напрацювала концепцію розвитку території між залізничним вокзалом та вул. Городоцькою.

Також повідомляли, що з початку року “Укрзалізниця” відремонтувала 460 кілометрів шляхів.

Зазначимо, «Укравтодор» відкрив першу дорогу програми «Велике будівництво».

Читайте також:У Києві триває масштабне будівництво енергонезалежної школи