Суспільство
10 червня 2020
Danone скасував скандальну рекламу з Пореченковим
Компанія Данон припинила рекламну кампанію йогурту Actimel з Пореченковим
news-image

Французька компанія Danone скасувала скандальну рекламну кампанію йогурту Actimel за участю російського актора Михайла Пореченкова, який стріляв у бік українських військових на Донбасі. Про це повідомили посол України у Франції Олег Шамшур у своєму офіційному акаунті в Twitter, пише «Є!».

Маю для вас гарні новини. Тільки що мені подзвонив Генеральний секретар Danone Франція Матіас Вішера. Компанія припиняє рекламну кампанію за участю Пореченкова. Швидка та адекватна реакція. А ось тепер, коли апетит вже не псують, приємного", — написав посол Шамшур.
Спасибі, а щодо апетиту — вже навряд чи", "осад залишився, є підозра, що таки продажу в цьому місяці впадуть", "але чувак ж гроші вже отримав, вони проспонсорували терориста, тому їх продукція ніколи більше не буду купувати", — відреагували користувачі ретвитах.

Нагадаємо, російський актор Михайло Пореченков в жовтні 2014 року незаконно перетнув кордон між Росією і Донбасом, відвідав окуповану територію українського регіону, де зустрівся з бойовиками і терористами і відкрив вогонь у бік українських військових з великокаліберного кулемета. Проти Пореченкова порушили кримінальну справу за статтею "тероризм" і оголосили в розшук.

Також читайте: Українська Banda стала найефективнішим незалежним рекламним агентством світу

Читайте також:«Карантин вбиває» - підприємці планують масштабну акцію під Кабміном