Спорт
11 червня 2020
Українець дебютує в UFC поєдинком на бійцівському острові
Доскальчук 15 липня проведе в UFC перший бій проти росіянина Тагіра Уланбекова, який представляє команду чемпіона в легкій вазі (до 70 кг) Хабіба Нурмагомедова.
news-image

Український боєць змішаних єдиноборств Олександр Доскальчук проведе дебютний поєдинок в UFC на бійцівському острові у ОАЕ. Про це повідомляє Еспресо.

Доскальчук 15 липня проведе в UFC (Абсолютному бійцівському чемпіонаті) перший бій проти росіянина Тагіра Уланбекова, який представляє команду чемпіона в легкій вазі (до 70 кг) Хабіба Нурмагомедова.

В активі 30-річного Олександра Доскальчука, який виступає у найлегшій вазі (до 61 кг), 9 виграних поєдинків з 10.

На рахунку 29-річного Уланбекова 11 поєдинків, в яких він здобув 10 перемог і зазнав однієї поразки.

У липні UFC проведе чотири турніри на "бійцівському острові", який розташовано в Абу-Дабі - 11, 15, 18 і 25 липня.

До речі, житель Кіровоградщини проїхав 400 кілометрів до Чернігова на саморобному веломобілі. Веломобіль важить 40 кг, має фари, поворотники та сонячну панель, яка допомагає в дорозі заряджати телефон.

Нагадаємо, футболіст збірної України зробив ефектний гольовий пас п'яткою в Угорщині. Іван Петряк зробив за угорський "Фехервар" дев'яту гольову передачу в сезоні.

Як стало відомо, фінал Кубка України з футболу перенесли у Львів. 8 липня буде зустріч гравців на Арені Львів.

Також ми писали, що за інформацією Sport Arena, головний тренер збірної України Андрій Шевченко і його тренерський штаб отримають від Української асоціації футболу пропозицію продовжити контракти на 2,5 року, до чемпіонату світу-2022 в Катарі.

Читайте також:Португалець Роналду першим із футболістів став доларовим мільярдером