Київ
15 червня 2020
Директорка школи, хвора на COVID-19, пішла на роботу і спілкувалася з великою кількістю людей
Як виявилося, директор школи, яка захворіла на коронавірус, спілкувалася з великою кількістю людей, коли вже отримала позитивний тест на COVID-19.
news-image

Директор школи, яка захворіла на коронавірус, спілкувалася з великою кількістю людей, коли вже отримала позитивний тест на COVID-19. Про це повідомив мер столиці у Фейсбук.

У нас шокуючий випадок. Як виявилося, директор школи, яка захворіла на коронавірус, спілкувалася з великою кількістю людей, коли вже отримала позитивний тест на COVID-19! Вона нікому нічого не сказала і встигла сходити на роботу. Держпродспоживслужба міста звернулася до правоохоронних органів щодо порушення проти директора кримінальної справи за порушення правил самоізоляції і нараження інших людей на небезпеку", - пише Кличко.

Серед персоналу ще 3 дитячих садків міста виявили хворих на коронавірус або людей з підозрою на COVID-19. Всі 3 садки не працювали, але готувалися до відкриття і прийому дітей.

Зокрема:

У дитсадку № 804 в Оболонському районі захворіла вихователька

У садку № 495 Шевченківського району - підозра на коронавірус в інструктора з фізкультури

В закладі № 651 у Солом’янському районі виявили, що в музичного керівника садочка захворіла вся родина. Тобто, ця жінка – контактна особа. Вона тепер – на самоізоляції.

Усі три садочки місто поки не відкриє.

Хочу звернути увагу всіх щодо відповідальності за нараження інфікованими на небезпеку інших людей. Якщо ви почуваєтеся зле, якщо маєте симптоми коронавірусу чи вже підтверджений діагноз – ізолюйтеся вдома, викликайте лікарів, не йдіть в публічні місця та не контактуйте з іншими людьми!", - додав Кличко.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано 31 810 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За добу зафіксовано 656 нових випадків.

Також ми писали, що дружина Президента України Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на COVID-19.

Зазначимо, 51-річна львів’янка з коронавірусом вижила після 33 днів на апараті ШВЛ.

Д оречі, карантин врятував у Європі понад 3 мільйони життів.