Суспільство
16 червня 2020
Гарні новини
Вдаримо позитивом по сірих буднях!
news-image

Тобі не вистачає добрих новин? «Є!» гарні новини!

На Львівщині відкрили п’ять сімейних молочних ферм

Одним із основних перспективних завдань Львівської аграрної дорадчої служби є будівництво кооперативного молокопереробного заводу у Львівській області: уряд Канади фінансує проект на 1 млн дол. А ось решта інвестиції надійшла  від виробників молока, які здаватимуть молоко на завод. Такі інвестори стають акціонерами заводу на суму, що вдвічі перевищує суму їхніх інвестицій.

МВС пропонує реєструвати авто, не виходячи з автосалону 

МВС пропонує у 2020-2022 роках провести експериментальний проєкт. Він передбачає надання можливості держреєстрації нових транспортних засобів  дистриб’юторами та уповноваженими дилерами, які їх реалізують.

США нададуть Україні 250 мільйонів доларів безпекової допомоги 

11 червня, відповідно до рекомендацій Міністерства оборони США, Конгрес США затвердив пакет безпекової допомоги Україні на 2020 фінансовий рік на суму 250 мільйонів доларів США за програмою «Ініціатива безпекової допомоги Україні» (Ukraine Security Assistance Initiative, USAI). 

Цьогорічний пакет безпекової допомоги передбачає надання нашій Державі різноманітних засобів спостереження, контрбатарейної боротьби, транспортних засобів, медичного обладнання, систем забезпечення кібернетичної безпеки та протидії російській пропаганді, тощо.

З 15 червня українці зможуть їздити до Албанії, США, Туреччини і Британії 

Уряд своїм рішенням відкрив пункти пропуску в аеропортах України та дозволив в’їзд для низки іноземців, які не є громадянами країн зі значним поширенням COVID-19 і не перебували на території таких держав протягом останніх 14 днів. З 15 червня нас готові приймати: Албанія, США - без обмежень на кордоні;Велика Британія - з дотриманням карантину 14 днів; Туреччина - без обмежень на кордоні та тестуванням по прибуттю. 

Між Запорізькою та Дніпропетровською областями відкриють річкове пасажирське сполучення 

Для пасажирських перевезень між Запорізькою та Дніпропетровською областями буде запущено катер "Азов'я". У вихідні річковий транспорт курсуватиме три рази на день. Так, катер відправлятиметься з пристані у Кам'янці-Дніпровській до порту в Нікополі та назад у період відсутності паромної переправи. Зазначається, що транспорт курсуватиме щодня. При цьому, у будні дні він "ходитиме" двічі в день, а на вихідних - три рази. 

Володимир Кличко потрапив у топ-100 найкращих спортсменів ХХІ століття 

Легендарний український боксер Володимир Кличко потрапив у топ-100 найкращих спортсменів ХХІ століття за версією іспанського видання Marca.

Найкращий суперважковаговик цього століття. Він захистив титул проти 23 боксерів, зумівши наблизитися до легендарного Джо Луїса", - написала Marca про досягнення українця.

У київському парку встановили особливий пам’ятник батькам

У парку «Орлятко», що в Солом’янському районі Києва, з’явився оригінальний пам’ятник. Ідея встановлення пам’ятника, присвяченого батькам, належить бізнесмену Гаріку Корогодському. Як розповідається, композиція виконана у вигляді канапи, на якій відпочиває подружжя – Діма та Маня. Чоловік у майці читає газету, а дружина в бігудях дивиться телевізор.

Не все так погано! Редакція «Є!» знаходить добрі новини навіть у умовах кризи чи пандемії. Все буде добре! 

Як ми писали, в селищі Чінкуефронді в регіоні Калабрія, що в Італії, почали продавати будинки всього лише за 1 євро. Як відомо, майно можна придбати за один євро, але з умовою, якщо покупці повністю відремонтують будинки впродовж трьох років, а також заплатять спеціальний збір у розмірі € 250. Якщо ремонт не буде зроблено в термін, то власника житла оштрафують на € 20 тис.

До речі, в Іспанії пацієнтів з коронавірусною інфекцією возять на пляж. Побачення з морем - це частина їхнього лікування від Covid-19. Лікарів з госпіталю del Mar у Барселоні сфотографували під час їхніх прогулянок з пацієнтами.

А ось уряд Австрії платитиме митцям по 1000 євро на місяць в період кризи.  Самозайняті митці в Австрії матимуть право на щомісячну виплату в розмірі 1000 євро в умовах поточної кризи.

Читайте також:Мистецтво бути разом: 7 правил щасливого шлюбу