Україна
17 червня 2020
Українську стрічку «Захар Беркут» покажуть у кінотеатрах США і Канади
Права на показ стрічки придбала американська компанія Shout Factory.
news-image

Український фільм «Захар Беркут» режисера Ахтема Сеїтаблаєва покажуть на території США і Канади: права на показ стрічки придбала американська компанія Shout Factory

Про це повідомили у пресслужбі компанії Film.ua.

Американська компанія Shout Factory стала дистрибутором української стрічки «Захар Беркут» на території США та Канади.

Українське кіно дуже рідко з’являється на екранах в американських та канадських глядачів. І ми пишаємося, що можемо познайомити Північну Америку з нашими фільмами. Ми не мали сумнівів, що «Захар Беркут» зацікавить наших колег зі США», – зазначив менеджер з міжнародних продажів FILM.UA Distribution Євген Драчов.

Раніше права на показ фільму були продані в Іспанію і Німеччину, а також Литву, Латвію і Естонію.

Нагадаємо, кіномережа «Оскар» запускає автокінотеатр у Києві. Автокінотеатр працюватиме на постійній основі, перший кінопоказ відбудеться 19 червня. Локація розрахована на 100 автомобілів.

До речі, у Держкіно розповіли, які українські фільми вийдуть у прокат після карантину. Після закінчення карантинних обмежень кінотеатри відкриються і зможуть розпочати сезон з прокату українських фільмів.

Як стало відомо, кінофестиваль для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» онлайн. Що подивитися? Урочиста церемонія відбудеться онлайн 29 травня о 19:00 на сторінці фестивалю у Facebook.

Читайте також:Найкращі фільми про зміну клімату для перегляду на вихідні