Ілон Маск шукає інженерів, які побудують плавучі космодроми для місій на Місяць і Марс
Потенційний працівник повинен мати ступінь бакалавра з механічної, аерокосмічної чи морської інженерії, а також від двох років досвіду проєктування, побудови плавучих систем.
news-image
Аерокосмічна компанія SpaceX шукає інженерів для будівництва плавучих космодромів для ракет надважкого класу, які відправлятимуться у місії на Місяць та Марс, а також у гіперзвукові подорожі навколо Землі.

Про це у Twitter написав засновник компанії Ілон Маск, відповідаючи на твіт про розміщення вакансії.

У вакансії зазначено, що потенційний працівник повинен мати ступінь бакалавра з механічної, аерокосмічної чи морської інженерії, а також від двох років досвіду проєктування, побудови плавучих систем.

Також кандидат повинен бути готовим до подорожей та понаднормової роботи.

Elon Musk
 
@elonmusk
 
 

SpaceX is building floating, superheavy-class spaceports for Mars, moon & hypersonic travel around Earth https://twitter.com/SpaceXFleet/status/1272891684070871045 

Gavin - SpaceXFleet.com@SpaceXFleet
 

SpaceX is hiring for Offshore Operations Engineers in Brownsville.

From the post: "Work as part of a team of engineers and technicians to design and build an operational offshore rocket launch facility"

With thanks to @CowboyDanPaasch for the scoop.https://boards.greenhouse.io/spacex/jobs/4764403002?gh_jid=4764403002 

 
Крім того, у коментарях у Маска запитали, коли очікувати перші гіперзвукові польоти навколо Землі. Він зазначив, що перед комерційним запуском проведуть випробування. Перші тестові польоти можуть відбутися вже через 2-3 роки.