Житомир отримає 375 000 євро гранту на розвиток електротранспорту
У Житомирі ратифікували фінансову угоду між Німецьким державним банком розвитку «Кредитна установа для відбудови» (KfW) та комунальним підприємством «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради».
news-image

У Житомирі ратифікували фінансову угоду між Німецьким державним банком розвитку «Кредитна установа для відбудови» (KfW) та комунальним підприємством «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради», пише видання Шотам. 

Як розповіли у міськраді, згідно з домовленостями, Житомир отримає 375 000 євро гранту  на розвиток електротранспорту.

Предметом Фінансової угоди є надання місту в особі комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» гранту в розмірі 375 000 євро для фінансування проведення досліджень та розробки документів, необхідних для підготовки проєкту реконструкції 4-х тягових підстанцій електричної транспортної мережі та реконструкції тролейбусного депо”, – йдеться у повідомленні.

Експертні роботи та послуги будуть профінансовані в рамках проєкту «Енергоефективність в громадах ІІ» за рахунок коштів спеціального фонду,  створеного Урядом Федеративної Республіки Німеччини.

Нагадаємо, за кілька років Київ став одним з найбільш «закоркованих» міст світу. За останній рік транспортні затори в столиці України "наздогнали" знамениті "столиці пробок" Джакарту та Бангкок.

Стало відомо, що Укрзалізниця призначила додаткові поїзди на вихідні. Під час проїзду залізничним транспортом потрібно перебувати на вокзалах, платформах та поїздах виключно в захисних масках, користуватися санітайзерами для рук, дотримуватися соціальної дистанції не менше 1,5 м.

Також ми писали, що на Кременчуцькому автомобільному заводі розпочалося серійне виробництво товарного фургона FAW Tiger V. Нова модель фургона має вантажопідйомність 3,4 тонн та об’єм фургону у 24 кубічних метри.

Читайте також:Інфекціоніст назвав причини зростання захворюваності COVID-19 в Україні