Політика
19 червня 2020
В'ячеслав Соболєв заявив про стеження і звернувся до Володимира Зеленського
Нардеп Соболєв каже, що готується до чергового замаху на своє життя
news-image

Депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв заявив, що за ним слідкують. Також він записав звернення до президента Володимира Зеленського щодо розслідування замаху на нього, в результаті якого кілери застрелили його трирічного сина. Нардеп опублікував відеозвернення на своїй сторінці в Facebook, пише «Є!» .

За словами В'ячеслава Соболєва, позавчора вночі навколо його будинку ходили невідомі в масках, але слідчий не відповів належним чином на звернення з цього приводу.

Замість того, щоб нам допомогти в розслідуванні, щоб обмінюватися інформацією та покарати замовників вбивства мого сина на сьогоднішній день тільки за мною, за моєю родиною, за адвокатом ведуться ті дії, від яких волосся дибки у будь-якої нормальної людини", – сказав нардеп.

Крім того, адвокат Соболєва заявляє, що є люди, які збирають інформацію про транспортних засобах, якими користуються нардеп, члени його сім'ї, а також захист і його сім'я. Юрист також говорить, що були зафіксовані спроби отримати відеозаписи з камер спостереження, на яких записані події навколо власності самого Соболєва та його адвоката.

Депутат заявляє, що всі ці події стали приводом для запису звернення до Зеленському.

В'ячеслава Соболєв зазначив, що звертається до глави держави не в перший раз і просить приділити належну увагу вбивств в Україні. Він також розповів, протягом 7 місяців з моменту вбивства його дитини його родина перебуває в страху-за того, що нардепи можуть вбити. Соболєв каже, що з моменту замаху не бачить прогресу в розслідуванні злочину.

Також читайте: Зеленського не змогли оштрафувати за каву в кав'ярні

Читайте також:Суд дозволив примусово привести Стерненка для вручення підозри в СБУ