Політика
20 червня 2020
У Зеленського анонсували перевірки громадського транспорту та закладів громадського харчування
В нинішніх умовах дотримання масочного режиму в громадських місцях є одним з найбільш дієвих способів боротьби з коронавірусом
news-image

Наступного тижня в Україні будуть проводити перевірки закладів громадського харчування і транспорту щодо дотримання умов карантину через коронавірус. У прес-службі Офісу президента повідомляють, що про це йшла мова під час селекторної наради за участю президента Володимира Зеленського, пише «Є!».

Глава держави акцентував увагу на тому, що заклади повинні стежити, щоб усі відвідувачі були в масках. Ті, хто цього не буде робити – понесуть відповідальність. За словами Зеленського, громадські місця повинні відповідати епідеміологічним вимогам.

У той же час глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в країні вже провели понад 2,5 тис. перевірок громадського транспорту, при яких були виявлені 703 порушення. За словами Авакова, порушення в основному були пов'язані недотриманням заходів безпеки, несправністю транспортних засобів і проблемами з ліцензіями. Порушникам доведеться заплатити майже на 2 млн гривень штрафів.

Також читайте: Аграрії протестували біля Кабміну проти підвищення цін на продукти через мито на паливо

Читайте також:За образи Зеленського художник Поярков постане перед судом