Війна
22 червня 2020
У Чорногорії відкрили реабілітаційний центр для українських військових
У місті Сутоморе у Чорногорії відкрили український реабілітаційний центр, на базі якого проходитимуть реабілітацію українські військові.
news-image

У місті Сутоморе у Чорногорії відкрили український реабілітаційний центр, на базі якого проходитимуть реабілітацію українські військові.

Про це у Facebook повідомив консул Посольства України в Чорногорії Михайло Шматов.

В місті Сутоморе було урочисто відкрито український реабілітаційний центр. Саме на базі цього центру буде в майбутньому проходити реабілітація наших українських військових. Це та мета, до якої крок за кроком, ми за допомогою нашої діаспори йдемо”, – написав він.

Нагадаємо, Україна отримала статус партнера НАТО з розширеними можливостями. Північноатлантична рада визнала Україну партнером з розширеними можливостями.

Як стало відомо, США нададуть Україні 250 мільйонів доларів безпекової допомоги. Конгрес США затвердив пакет безпекової допомоги Україні за програмою «Ініціатива безпекової допомоги Україні» (Ukraine Security Assistance Initiative, USAI).

До речі, українська армія отримає гроші від Туреччини. Україна розширить співпрацю з Туреччиною в оборонній сфері.

Також стало відомо, що у 2020 році, в рамках надання військової допомоги, Україна отримає від Сполучених Штатів системи озброєння, зокрема, протикорабельні ракети

Читайте також:Зеленський призначив командувача ВМС