Світ
23 червня 2020
У Британії найнижча кількість померлих від коронавірусу з середини березня
За добу також підтверджено 958 нових випадків інфікування, проведено 139 659 тестів.
news-image

У Великій Британії за останню добу зафіксували 15 летальних випадків серед інфікованих коронавірусом, і це найнижчий показник з середини березня.

Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані Департаменту охорони здоров’я та соціальної допомоги.

За добу також підтверджено 958 нових випадків інфікування, проведено 139 659 тестів.

Загалом від початку епідемії від коронавірусу у Британії померли 42 647 осіб, було інфіковано понад 305 тисяч людей.

За інформацією ВВС, британський прем'єр-міністр Борис Джонсон оголосить у вівторок, чи зможе з 4 липня відновити роботе сектор гостинності та чи буде послаблене в Англії "правило 2 метрі", яке стосується соціальної дистанції у громадських місцях.

Раніше повідомлялося, що в Уельсі зачинили на карантин фабрику курятини після виявлення коронавірусу серед працівників.

Минулого тижня рівень загрози зараження коронавірусом по всій Британії був знижений з четвертого до третього.

Нагадаємо, в Італії за останні 24 години підтверджено 23 летальних випадки серед інфікованих коронавірусом, що є найнижчим показником з початку березня. У Ломбардії, яка стала епіцентром пандемії в країні, зафіксовано 3 смерті і це найнижчий показник з 27 лютого. Загальна кількість жертв в Італії становить 34 657 осіб.

До речі, іспанська влада з неділі стала допускати без обмежень на свою територію жителів країн ЄС і Шенгенської зони, повідомляють європейські ЗМІ. Громадян країн з цієї зони будуть вільно пускати в Іспанію, не вимагаючи обов'язкового 14-денного карантину. Зокрема, з півночі за місцевим часом відновився вільний рух через кордон із Францією.

Також стало відомо, що у посольстві США назвали умови в'їзду в країну для українців. Українцям і всім іноземним громадянам, у яких є дійсна американська віза, дозволено в'їзд до Сполучених Штатів Америки.

Читайте також:«Червона зона» COVID-19: МОЗ виклало перелік із 50 країн