Політика
24 червня 2020
Корнієнко та Ірина Аллахвердієва відреагували на оприлюднений запис розмови «слуг народу»
Корнієнко зазначив, що вони з Арахамією "обговорювали товаришів по політиці як товаришів по політиці".
news-image
Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко відреагував на публікацію відео з брифінгу в Миколаєві 23 червня, де він і Давид Арахамія обговорювали колегу по фракції.

Про це він написав у Facebook.

По-перше, запис була змонтований, а фрази – вирвані з контексту... Я розумію, що деякі фривольні слова могли образити людей, особливо жінок. За що я від себе і від імені Давида (Арахамії - ред.) приношу вибачення", - заявив Корнієнко.

Він зазначив, що вони з Арахамією "обговорювали товаришів по політиці як товаришів по політиці".

Відносини між нами всіма, незалежно від статусів депутатів, гендеру і статі — приблизно однакові. Трошки близькі, трошки іронічні, але в будь-якому випадку, це відносини людей, які об’єднані однією метою і складають команду. Так, у нас є специфіка мови, якою ми спілкуємося між собою. І це наша внутрішньопартійна справа", – додав депутат.

Наостанок Корнієнко попросив громадськість "нарешті почати судити по справах, а не по словах". Він також нагадав, що є прихильником справжньої рівності між чоловіками та жінками, про що говорить законотворча діяльність глави партії "Слуга народу".

Нардеп Ірина Аллахвердієва також назвала фейком і монтажем запис розмови Арахамії та Корнієнка в Миколаєві

Деякі ЗМІ сьогодні розповсюдили фейк, де згадується моє ім’я. Не хочу коментувати цей низькопробний бруд, але мушу розставити всі крапки над "і". Опубліковане "сенсаційне відео" - монтаж. Мені вже подзвонили Давід Арахамія і Саша Корнієнко і присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого. Очевидно, мова йшла про потенційних кандидатів в мери та до списків партії на місцевих виборах. Але в передвиборній боротьбі дехто не гребує навіть такими ницими прийомами для зведення політичних рахунків. Втім, такими штучними "скандалами" нас не вдасться роз’єднати. І що б не креативили опоненти — залишиться на їхній совісті. А ми разом зробимо "триста зустрічей за чотири місяці і виграємо вибори"!", - написала Аллахвердієва.

Нагадаємо: в соцмережах та ЗМІ з'явилася запис розмови лідерів фракції "Слуга народу" під час підготовки до брифінгу в Миколаєві. Арахамія і Корнієнко не знали, що відеокамери були увімкнені, і в досить відвертій формі обговорили особисті та ділові якості своєї колеги по фракції.

Раніше «слуг народу» спіймали на нахабному порушенні карантину в Дніпрі: фото.

Читайте також:Топ-10 найбагатших нардепів, які отримують компенсацію за житло (інфографіка)