Україна
24 червня 2020
Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення зі Львовом
В Укрзалізниці переконують, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилили обробку постільної білизни під час прання.
news-image

Про це повідомив виконувач обов'язків голови правління Укрзалізниці Іван Юрик, інформує пресслужба компанії.

Також, за його словами, з цієї ж дати поїзди, які раніше курсували через Львів без зупинки для висадки та посадки пасажирів, її відновлять.

«Наразі ми закінчуємо роботи щодо призначення зазначених поїздів та вже незабаром відкриємо продаж квитків», — переконує Юрик.

Поїзд №743/744 Дарниця, Київ — Львів вирушатиме зі станції Дарниця о 17:07, зі станції Київ-Пасажирський о 17:33 та прибуватиме до Львова о 22:49. Зворотно відправлення зі Львова о 06:02 та прибуття на станцію Київ-Пасажирський об 11:17, на станцію Дарниця об 11:43. Під час курсування передбачені зупинки на таких станціях: Святошин, Коростень, Дубно, Підзамче.

Поїзд №715/716 Київ — Львів вирушатиме з Києва о 06:50 та прибуватиме до Львова о 13:45. Зворотно відправлення о 16:12 та прибуття до Києва о 23:08. Зупинки на станціях Вінниця, Хмельницький та Тернопіль.

Поїзд №91/92 Київ — Львів вирушатиме з Києва о 22:37 та прибуватиме до Львова о 06:26. Зворотно відправлення о 23:19 та прибуття до Києва о 06:49. Під час слідування поїзд зупинятиметься на станціях Святошин, Підзамче.

Поїзд №12/11 Львів — Одеса вирушатиме зі Львова о 22:24 та прибуватиме до Одеси о 08:43. У зворотному напрямку відправлення о 21:59 та прибуття до Львова о 08:04. Передбачені зупинки на станціях Тернопіль, Хмельницький, Жмеринка.

Квитки можна буде придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

В Укрзалізниці переконують, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилили обробку постільної білизни під час прання. 

У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. У вагонах розміщені рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд», — йдеться у повідомленні.

Для посадки в поїзд пасажири обов’язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. Пасажирам рекомендують якнайменше пересуватися вагонами.

Тимчасово у поїздах не пропонуватимуть напої та кондитерські вироби. А окріп за потреби надаватимуть пасажирам у власний посуд.

Як ми писали, SkyUp планує відновити міжнародні рейси з липня. З 1 липня 2020 року компанія планує почати польоти в Грузію і Албанію, а з 15 липня - в інші країни, якщо скасування заборон на в'їзд до них будуть проходити відповідно до попередніх домовленостей між країнами.

Нагадаємо, Харківський аеропорт відновив прийом регулярних рейсів. Першим прибув рейс B2 835 "Белавіа" на літаку Embraer 175 з Мінська. Через кілька годин він відправився назад.

А ось Польща відмовилася відновлювати авіасполучення з Україною: усі заплановані рейси скасували. Повітряний простір, відповідно до постанови, буде обмежений з 17 до 30 червня для всіх країн, які не є членами Євросоюзу, а також Великої Британії, Швеції та Португалії, які входять у ЄС.

Читайте також:Криклій розповів, чи здорожчають залізничні квитки