В Україні знову працюватимуть кінотеатри
Міністр охорони здоров'я зазначив, що функціонувати заклади зможуть лише з дотриманням певних санітарно-епідемічних умов.
news-image

Кінотеатри можуть розпочати свою роботу з 2 липня. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабміну 25 червня. 

Міністр охорони здоров'я зазначив, що функціонувати заклади зможуть лише з дотриманням певних санітарно-епідемічних умов. 

Робота кінотеатрів з наповненістю більше ніж 50% відсотків – заборонена. Крім того, в умовах адаптивного карантину чітко передбачено, коли можливе це пом'якшення, а коли – ні", – зазначив Степанов.

Раніше ми писали, що у Києві після карантину відкрилися ресторани, басейни й кінотеатри. Також відтепер можуть працювати також і театри та кінотеатри — з обмеженою кількістю відвідувачів і дотриманням дистанції між ними.

Нагадаємо, в Україні стартували зйомки нового ігрового фільму. Головною ідеєю є показати сучасним підліткам, що вони не самотні, що проблема цькування (булінгу) вже вирішується на законодавчому рівні.

До речі, український фільм «Захар Беркут» режисера Ахтема Сеїтаблаєва покажуть на території США і Канади: права на показ стрічки придбала американська компанія Shout Factory. Американська компанія Shout Factory стала дистрибутором української стрічки «Захар Беркут» на території США та Канади.

Також ми повідомляли, що кіномережа «Оскар» запускає автокінотеатр у Києві. Автокінотеатр працюватиме на постійній основі, перший кінопоказ відбудеться 19 червня. Локація розрахована на 100 автомобілів.

Читайте також:Вийшов офіційний трейлер першого козацького вестерну