Політика
27 червня 2020
Віктор Ляшко заявив про можливе висунення в президенти України в 2029 році
"Якщо не забудете прізвище Ляшко", - підкреслив головний санлікар України
news-image

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, можливо, візьме участь в президентських виборах в 2029 році. Про це він заявив в інтерв'ю головному редактору видання "Гордон" Олесі Бацман, пише «Є!».  

Напевно, так. На наступних [виборах президента в 2024 році], напевно, ні. А ось [в 2029 році], можливо, так. Якщо не забудете прізвище Ляшко, тому що коронавірусну епідемію ми точно подолаємо за цей період", - сказав він.

Ляшко також прокоментував майбутні вибори мера Києва і чутки про його можливе висунення на пост столичного градоначальника.

Як тільки буде офіційна інформація і ми переможемо коронавірусну хвороба, тоді будемо говорити про інші речі, в тому числі і про мої політичні амбіції. Давайте почекаємо офіційну позицію президента [Володимира Зеленського], партії" Слуга народу "... Я думаю, вони виберуть гідну людину, щоб балотуватися на пост мера Києва", - заявив він.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи хоче він стати мером, заступник міністра сказав:

Я думаю, що мало хто відповів би" Ні "на таку пропозицію".

У той же час чиновник зазначив, що зараз думає про подолання пандемії коронавірусу і відпочинок.

Я лікар за фахом. Тому найбільше я б хотів подолати епідемію коронавіруса і хоча б тиждень провести вдома з дружиною і дитиною. Без телефону! Це те, про що я найбільше мрію. Після цього я готовий повернутися", - зазначив Ляшко.

Читайте також: Нардеп від “Слуги народу” зробила скандальну заяву про дітей “дуже низької якості”.

Читайте також:Сергій Шахов: «Українська держава має посилити пропаганду на окуповані території»