Резонанс
30 червня 2020
СБУ затримала ексбанкіра, який зумів «продати» посаду у Нацбанку за 25 тисяч доларів
Частина суми мала бути розділена між учасниками конкурсної комісії
news-image

У Києві Служба безпеки України затримала колишнього заступника голови правління одного з комерційних банків, який за 25 тис. доларів "продавав" посаду начальника одного із управлінь Національного банку. Про це повідомляє пресслужба відомства, пише «Є!»            

Згідно з повідомленням, організатор оборудки вдавав, що нібито діє в інтересах одного із заступників голови Національного банку. За словами фігуранта, частина суми мала бути розділена між учасниками конкурсної комісії для прийняття позитивного рішення щодо призначення кандидата на посаду.

Як зазначаться, правоохоронці затримали зловмисника в одному з районів столиці під час отримання частини неправомірної вигоди у розмірі 15 тис. доларів.

У межах кримінального провадження, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених  ч.3 ст.15, ч.4 ст.190, ч.4 ст.27, ч.4 ст.369 Кримінального кодексу України.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії для викриття протиправної схеми, встановлення всіх причетних осіб та обставин вчинення кримінального правопорушення.

Читайте також: «Слуга народу»-собачник Брагар втрапив у нові скандали.

Читайте також:У СБУ зробили офіційне повідомлення щодо справи Сергія Стерненка