Політика
1 липня 2020
Пальчевський заявив про створення нової альтернативної політсили
Відомий активіст, бізнесмен та телеведучий Андрій Пальчевський оголосив про створення власної політичної сили.
news-image

Відомий активіст, бізнесмен та телеведучий Андрій Пальчевський через соцмережі оголосив про створення власної політичної сили. Причиною, за його словами, стало розчарування новою владою.

Ми сподівалися на зміни. Але нова влада підвела, а розчарування досягло межі. Тому, ми тільки що зареєстрували в Мін'юсті політичну силу - «Перемога Пальчевського», - заявив він.

Андрій Пальчевський звернувся до потенційних виборців:

Наші принципи дуже прості - об'єднавча сила навколо центру, без поділу на Схід, Захід, Північ чи Південь. Ми займемося добробутом українців і боротьбою з бідністю. Для цього, ми приведемо людей, які можуть», - сказав колишній громадський діяч у своєму відеозверненні та почав збирати прихильників в мережі під хештегом  #ЗаПальчевского.

Політик, схоже, налаштований рішуче і на завершення свого звернення підкреслив, що його сила для тих, хто хоче перемагати.

Нагадаємо, серед опитаних Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 45% респондентів не схвалюють дії і заяви президента Володимира Зеленського після того, як за даними КМІС на вересень-жовтень 2019 року 64% опитаних в тій чи іншій мірі схвалювали дії і заяви президента Володимира Зеленського.

Також ми писали, що колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що очолить штаб, який створює «Європейська Солідарність», де буде шукати «ефективних управлінців». Водночас Турчинов зазначив, що його не цікавлять депутатський мандат чи державні посади.

До речі, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, можливо, візьме участь в президентських виборах в 2029 році

Читайте також:Сьогодні Зеленському не довіряють 50% громадян, -  результати соцопитування