Війна
7 липня 2020
За добу на Донбасі знищено вісім окупантів
Вчора під час обстрілу позицій захисників України дії ворога несли загрозу життю та здоров’ю українських воїнів.
news-image

Російські окупанти несуть суттєві втрати. Про це йдеться на сторінці Фейсбук ООС.

Вчора під час обстрілу позицій захисників України дії ворога несли загрозу життю та здоров’ю українських воїнів. 

У відповідь незаконним збройним формуванням Російської Федерації військовослужбовці Об’єднаних сил відкрили вогонь із дозволеного Мінськими домовленостями озброєння. За даними нашої розвідки, після придушення ворожої активності вісім окупантів загинули, одного поранено. Також завдяки вмілим і рішучим діям наших воїнів було знищено один бліндаж та дві самохідні артилерійські установки загарбників, які знаходилися на вогневих позиціях противника із суттєвим порушенням лінії відведення згідно з Меморандумом та Комплексом заходів з виконання Мінських домовленостей",  - йдеться у повідомленні.

Після навіяння на них страху, окупанти почуваються розгубленими. 

Агресія супротивника була подавлена, моральний дух зломлений - в підрозділах окупаційних військ РФ морально-психологічний стан різко погіршився. Після навіяння на них страху, окупанти почуваються розгубленими. Об'єднані сили продовжують непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу. Слава Україні!!!", - додали у штабі.

Як ми повідомляли, від ворожого обстрілу в Зайцевому загинула мирна мешканка. Окупанти в черговий раз відкрито продемонстрували ігнорування Мінських домовленостей та вкотре підтвердили, що вони прийшли на Донбас вбивати, грабувати і руйнувати.

До речі, за червень втрати російських найманців на Донбасі становили 100 осіб убитими і пораненими. За підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ за червень склали: загиблими – 42 особи; пораненими – 58 осіб.

Нагадаємо, бойовики обстріляли 28 червня Північне біля Троїцького з протитанкової керованої ракети. Ракета потрапила на подвір'я житлового будинку, а осколки пошкодили сусідні будівлі. Постраждалих немає. Загалом 28 червня бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню.

Читайте також:Росія відповіла на заяви ВМС України про можливість повномасштабної війни