Суспільство
15 липня 2020
Гарні новини
Вдаримо позитивом по сірих буднях!
news-image

Тобі не вистачає добрих новин? «Є!» гарні новини!

Водоспади України, які варто відвідати

Красу українських водоспадів неможливо описати та передати словами, їх треба побачити на власні очі, відчути прохолоду та шум води. Так треба подолати високі гори, пройти не один кілометр, долати висоту, але чарівність лісів та аромат полегшують маршрут та додають сил йти до водоспаду. Команда інфопростору «Є!» зібрала інформацію щодо найгарніших водоспадів на території України, які варто побачити.

Електричний велосипед вперше надрукували на 3D-принтері

Каліфорнійський стартап Superstrata представив електричний велосипед Superstrata Ion, надрукований на 3D-принтері.  Superstrata - це американський велосипедний бренд з Каліфорнії, який випускає легкі, міцні і електронні велосипеди. Завдяки передовому композитному матеріалу з вуглецевого волокна та інноваційному виробництву з допомогою 3D-друку, кожна деталь електричного велосипеда Superstrata виготовляється на замовлення для клієнтів згідно з їх розмірами і стилем їзди. Superstrata ідеально підходить для відкритих доріг. Кожна деталь виготовляється індивідуально у відповідності з 18 точними вимірами, забезпечуючи індивідуальну посадку для велосипедистів.

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна перемогла Севастову на турнірі Bett1 Aces у Берліні

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна (№5 WTA) вийшла 14 липня у фінал виставкового турніру Bett1 Aces у столиці Німеччини.
В матчі 1/2 фіналу українська тенісистка на трав'яному корті стадіону Штеффі Граф обіграла Анастасію Севастову (43) з Латвії - 7:6 (7:2), 6:3. Суперниці провели на корті 1 годину 20 хвилин. В іншому півфіналі сьогодні зустрінуться Петра Квітова (Чехія, 12) та Кікі Бертенс (Нідерланди, 7).

В організмі людини виявили речовину, що знищує ракові клітини

Американські дослідники виявили природну речовину, яка може вбивати ракові клітини.
Про це свідчать результати дослідження науковців із Університету штату Вашингтон, опубліковані на порталі Medical Express. Ця кислота — також відома як діхомогамма-ліноленова кислота, або DGLA — у невеликих кількостях є у людському організмі. Але оскільки вона не представлена широко у будь-який з дієт, вчені не розглядали вплив і властивості цієї речовини. Дослідження фероптозу за допомогою DGLA може запобігти загибелі клітин, які відповідають за здоровий стан нирок і нейронних зв’язків.

Володимир Кличко потрапив на обкладинку журналу Forbes

Легендарний боксер суперважкої ваги Володимир Кличко потрапив на обкладинку німецькомовного видання журналу Forbes. Він подякував виданню за те, що підтримує його "другу кар'єру", яку українець розпочав після того, яка залишив спорт. За професійну кар’єру Володимир Кличко здобув 64 перемоги, поступившись всього в п’яти боях. 12 червня легендарний український боксер Володимир Кличко потрапив у топ-100 найкращих спортсменів-чоловіків ХХІ століття. 

МАУ запустять внутрішні рейси з Дніпра та Харкова

Авіакомпанія МАУ планує запустити маршрути з Дніпра і Харкова. Про це в інтерв’ю повідомив віцепрезидент з комерційної діяльності авіакомпанії МАУ Сергій Фоменко. В МАУ планують розширити географію внутрішніх рейсів і, крім Одеси, Львова та Херсона, розширити її також за рахунок напрямів з Дніпра та Харкова. Всі ці рейси будуть виконуватися з Києва, з базового аеропорту авіакомпанії — Борисполя.

Не все так погано! Редакція «Є!» знаходить добрі новини навіть в умовах кризи чи пандемії. Все буде добре!

Раніше повідомляли, що у Рівному депутати міської ради ухвалили рішення передати під музей пивоваріння будинок сім’ї власника броварні «Бергшлосс» Герша Пісюка.

Також в Україні анонсували національний проєкт «Велике будівництво», в рамках якого планують відновити 100 культурних об’єктів

Зазначимо, у Львові вперше прибирання лісопарку відбулось з допомогою унікального та безкоштовного додатку EcoHike.

Читайте також:У Києві облаштують нову зону відпочинку на березі Дніпра