Події
3 березня 2015
Куди діваються продукти в "ЛНР"? (відеофакт)
Бойовики зламали склад з краденою гуманітаркою і розкраденими з луганських супермаркетів товарами
news-image

У мережі з'явилося відео на якому показано те, як збунтувалися бойовики бандформування "Одеса", передає Єдність.інфо.

Вони зламали склад з краденою гуманітаркою і розкраденими з луганських супермаркетів товарами, який належав главі «ЛНР» Ігорю Теслярських.

Ватажок "Одеси" громадянин РФ Фоминов (Фома), який був обурений фактами продажу гуманітарки в супермаркеті "Народний" (колишній АТБ), яким керує дружина Плотницького, наразі знаходиться в полоні та сидить в підвалі.

Нагадаємо, що правоохоронців просять перевірити зв'язки власників "АТБ-маркету" з сепаратистами. 

Як зазначає народний депутат, колишній командир батальйону "Луганськ-1" Артем Вітко, що про незаконну діяльність "АТБ-маркету" на окупованих територіях дізнався від бійців свого батальйону.

Читайте також:У "ДНР" - гостра нестача продуктів першої необхідності

 

"Нещодавно від бійців батальйону до мене надійшла інформація, що на окупованій території, так званої ЛНР / ДНР безперешкодно проїжджають автомобілі з написом "АТБ ". Після пошуку інформації я дізнався, що "АТБ-маркет", магазини, які залишилися в Криму, зараз нормально розширюються і торгують за рублі. Оскільки я житель Луганська і у мене є знайомі на цій окупованій території, які зараз ховаються, я дізнався, що автомобілі з написом "АТБ-маркет" під'їжджають до мережі магазинів "Народний", вони просто змінили вивіски, і ті продукти харчування, які продаються на неокупованої території, зараз продаються на окупованій", - сказав він.