Політика
15 липня 2020
«Рано чи пізно Росія має розпастись»: скандальну заяву зробив експерт
Соскін розповів, чи можна протести проти влади вважати початком кінця епохи правління Володимира Путіна
news-image

Директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін розповів, чи можна протести проти влади у Хабаровську вважати початком кінця епохи правління Володимира Путіна.

Про це він заявив у коментарі для «Вголос», пише «Є!»  .
Я давно вважав, що такі речі повинні початись в Росії. Не було зрозуміло лише, звідки воно почнеться, адже неможливо так довго терпіти те, що дозволяє собі російська влада. Тому для мене це не є несподіванкою і рано чи пізно РФ має розпастись. Ба більше, я завжди казав, що Хабаровський край може стати тією точкою, з якої все розпочнеться. Коли я писав матеріали про Росію, то багато людей із Хабаровська залишали свої коментарі. У них склалась ситуація, коли вони вже не могли продовжувати терпіти. Це була відверто звіряча експлуатація природних ресурсів і селянського етносу, який там проживає. Також у Хабаровську існує загроза від Китаю», – пояснив Олег Соскін.
У цій місцевості живуть дуже потужні люди, пращурі яких жили на території Русі-України. Тому не дивно, що все розпочалось саме там», – додав експерт.
Плюс так сталось, що цей губернатор Фургал почав робити щось для людей. Ми не знаємо причин, але його слова співпадали з його діями, тобто він не брехав і людям це подобалось. Вони його обрали і таким чином все це структуризувалось. Крім того, у Фургала є багато однодумців на різних рівнях: від місцевого до парламенту. Тому тут багато факторів зійшлись, а Жириновському необхідно захищати одного зі своїх лідерів, інакше і йому прийде кінець», – підсумував він.

Читайте також: В Офісі Президента Волинь назвали Луцькою областю

Читайте також:Призначення місцевих виборів має бути після зміни меж районів, - Разумков