Світ
21 липня 2020
Голлівуд вперше придбав український фільм: з'явився моторошний трейлер стрічки Let it snow
Англомовне відео з'явилось на ютубі та одразу ж привернуло увагу користувачів мережі.
news-image

Вперше в історії української кіноіндустрії в Голлівуді придбали права на вітчизняний трилер. Фільм Let it snow ("Хай іде сніг") з Іванною Сахно в головній ролі транслюватиме дистриб'ютор Lionsgate. Наразі ж у мережі опублікували моторошний трейлер, який вже нажахав кіноманів.

Приємною новиною на своїй сторінці у фейсбуці поділився сам режисер Капралов.

Нарешті про це можна говорити вголос, адже декілька місяців доводилося радіти мовчки і стримувати язика за зубами! Сьогодні про це вже офіційно написали HOLLYWOOD REPORTER і SCREEN DAILY! Хочу подякувати всій команді, більшість з яких – це мої друзі! Це все відбулося завдяки вашій енергії, таланту і професійному фанатизму! Тільки так може виникнути магія, – не стримував емоцій Стас Капралов. 

Перший трейлер і сюжет Let it Snow

Англомовне відео з'явилось на ютубі та одразу ж привернуло увагу користувачів мережі. У кількахвилинному ролику показали моторошні кадри, які увійдуть до трилера та полоскочуть нерви глядачам.

За сюжетом Let it Snow, сноубордистка та любителька фрірайду потрапляє в жорстоку гру навіженого переслідувача. Під час спуску з гори її збиває з ніг снігохід, з чого і починаються моторошні події фільму. Головна героїня розуміє, що переслідувач не просто хоче знищити її, а розіграти криваву гру, в якій шанси на виживання – мізерні, адже всі події відбуваються високо в горах.

Дивіться трейлер до фільму Let it Snow: відео 18+

Станіслав Капралов запросив до співпраці голлівудську акторку українського походження Іванну Сахно. Головні ролі у стрічці отримали: 

Іванна Сахно 

Алекс Хафнер

Тінатін Далакішвілі

Стрічка Let it Snow стала першою українською новинкою кіно, яку покажуть у Голлівуді. Права на показ вже викупив один з найвідоміших дистриб’юторів у світі – Lionsgate. Представникам компанії сподобалась ідея трилеру, про що вони заявили в офіційному коментарі.

Let It Snow — це сильний та захопливий трилер. Широкомасштабні кадри гір, що вкриті снігом, проберуть аудиторію до кісток. Сноубордисти, бережіться! – зазначив Стен Вертліб, який представляє Lionsgate.

Фільм покажуть не тільки в США. Наразі очікується, що моторошний трилер підкорюватиме кінотеатри Японії, Греції, Сінгапуру, Африки та країн Близького Сходу. Прем'єра запланована на 22 вересня 2020 року. А от українські кіномани зможуть переглянути стрічку взимку. Дату прокату поки не оголошують.

До речі, зйомки фільму за романом Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) «Я, «Побєда» і Берлін» розпочнуться у Львові у липні 2020 року — напередодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся зі знімальною групою фільму, де заявив про користь від зйомок фільму.

Нагадаємо, що серіал “Чорнобиль” здобув 7 нагород престижної телепремії BAFTA TV.

Раніше ми писали, що в Україні знімають поліцейську комедію «Бурштинові копи». У центрі сюжету "Бурштинових копів" опиниться життя патрульного Максима.

Також стало відомо, що держава виділила 25 млн грн на фільм Сенцова. Проєкт внесли в Програму створення та розповсюдження національного кіно на 2013 рік.