Події
22 липня 2020
Війська військового округу Росії на кордоні з Україною в повному складі вивели на полігони
У Росії триває раптова перевірка військ
news-image

У Росії військових Південного військового округу в повному складі вивели на полігони для проведення екстрених навчань. Для перевірки стану боєготовності прибув начальник Генштабу Збройних Сил Російської Федерації, перший заступник Міністра оборони РФ генерал армії Валерій Герасимов, пише «Є!»  з посиланням на strana.

Герасимов перевірив війська, які, в тому числі, знаходяться на кордоні з Донецькою областю.

Російський військовий начальник повідомив, що навчання, організовані для округу, мають двостороннє охоплення. 

Це коли в бойових зіткненнях і у військових операціях повноцінно беруть участь дві сторони, а не одна" воює", а друга просто зображує потенційного противника в ролі мішені", - сказав він.

Крім того, повідомляється, що навчання організовані в рамках підготовки до масштабних навчань в Росії "Кавказ-2020". Відомо, що глава Міноборони РФ Сергій Шойгу, в минулу п'ятницю, 17 липня, заявив про початок раптової перевірки військ Західного і Південного військових округів, з'єднань Повітряно-десантних військ, а також з'єднань і військових частин морської піхоти Північного, Тихоокеанського, Балтійського, Чорноморського флотів і Каспійської флотилії.

Читайте також: Туреччина цілком може визнати анексований Російською Федерацією Крим російським.

Читайте також:Ігор Луценко про те як висвітлюватиме події з захопленням заручників у Луцьку російська пропаганда в Україні