Київ
22 липня 2020
У київському парку повноцінно запустили новий світловий фонтан
Серед програм роботи водограю будуть «хвилі», «сходинки» та інші візерунки з води.
news-image

Фонтан у парку Партизанської слави в Києві запрацював у повноцінному режимі. Про це повідомляє пресслужба Київзеленбуду.

Як зазначається, усі пуско-налагоджувальні роботи щодо запуску водограю завершені, тож відтепер ним можна насолоджуватися щодня з 10:00 до 15:00, та у вечірній час з 18:00 до 23:00. Вівторок – технічний день, коли фонтан чиститимуть та перевірятимуть справність усіх систем.

Як зазначається, вода у фонтані рухається у двох напрямках: падає, мов водоспад, з арок та підіймається знизу, утворюючи пішохідний фонтан.

Серед програм роботи водограю будуть «хвилі», «сходинки» та інші візерунки з води.

Підсвічування фонтану має вражаючу палітру відтінків кольорів, а натиснувши спеціальні сенсорні кнопки, можна створювати свої програми.

Раніше стало відомо, що на 12 пляжах Києва знайшли кишкову паличку. Досліджені проби води відкритих водойм станом на початок липня не відповідають вимогам Державних санітарних правил.

Нагадаємо, Кличко показав макет нового фонтану у Києві. Мер Києва показав, як виглядатиме новий фонтан, що встановлять уже цього року.

До речі, Хмельницький музей виграв 300 тисяч гривень на ребрендинг. Осучаснення закладу стало можливим завдяки перемозі проєкту музейників у конкурсі від Українського культурного фонду.

Читайте також:На Закарпатті понад 100 років працює єдина в Європі водяна кузня