Події
3 березня 2015
Із України до Польщі гвінеєць-футболіст прямував по фальшивому паспорту
З метою пошуку кращих умов для працевлаштування чоловік вирішив виїхати в одну з країн ЄС, для чого придбав фальшивий паспорт.
news-image

Нещодавно у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону затримали правопорушника із Гвінеї. Його виявили серед пасажирів рейсового автобуса, який прямував із Києва до Варшави, інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ДПС.

"Чоловік подав на перевірку паспорт на ім’я ОБГ Бельгії. Однак прикордонники відразу помітили, що фото у документах належить іншій особі. Під час пояснювальної бесіди чоловік розповів, що кілька років тому приїхав грати у футбол в одному з провідних футбольних клубів України, але запізнився на відбір, тому довелося грати в клубах нижчого дивізіону, де він отримував мізерну платню. З метою пошуку кращих умов для працевлаштування він вирішив виїхати в одну з країн ЄС, для чого за 400 євро придбав у знайомого фальшивий паспорт ОБГ Бельгії", - йдеться у повідомленні відомства.

За спробу незаконного перетину кордону на громадянина складено протоколи про адміністративні правопорушення. В подальшому порушник буде примусово видворений за межі України.