Події
1 серпня 2020
У потязі «Київ — Маріуполь» чоловік вдерся у купе до жінки з дитиною, побив її та намагався зґвалтувати
У потязі сполученням «Київ — Маріуполь» вночі 31 липня невідомий без верхнього одягу вдерся у купе до жінки, яка їхала разом зі своїм неповнолітнім сином
news-image
У потязі сполученням «Київ — Маріуполь» вночі 31 липня невідомий без верхнього одягу вдерся у купе до жінки, яка їхала разом зі своїм неповнолітнім сином, побив її та намагався зґвалтувати. У Києві його затримали правоохоронці.

Про цю подію повідомила сама постраждала Анастасія Лугова у Facebook, а також пресслужба Укрзалізниці, пише «Є!».

Постраждала розповіла, що вночі 31 липня близько 3:00 вона прокинулася від ударів по голові у купе потяга. Невідомий, одягнений лише в труси, взяв також жінку за горло. Вона почала кричати, від чого прокинувся їх син, який також почав кричати і простити «не бити маму». Чоловік хотів вдарити дитину, але жінка пообіцяла виконати його вимоги, якщо він цього не робитиме.

Чоловік перестав агресувати, зняв труси і почав до мене приставати. Я попросила, щоб трішки зачекав, адже син ще не спить і це все бачить. Ввесь час допоки я заспокоювала сина, голий чоловік з ерекцією гладив мені ноги і цілував їх, на мої пручання говорив «Будь умничкой, будь хорошей девочкой и больше не пострадаешь, — написала постраждала.

Вона спробувала вивести нападника з купе — запропонувала вийти, «щоб син нічого не бачив». Чоловік погодився і завів жінку у своє купе та заблокував двері на верхній замок.

В купе на столі була розрізана диня, з якої стирчав ніж. Тож кричати не було сенсу. Я боялася, що якщо він спроможний на побиття невинної незнайомої жінки, то зарізати ножем, щоб не кричала — не проблема. Чоловік зняв простирадло і почав приставати. Але в той час мій син почав плакати і кликати мене, — каже Анастасія Лугова.

 Вона попросилася піти, щоб заспокоїти сина, оскільки «дитина може розбудити усіх». Нападник погодився відпустити жінку, але пригрозив, що якщо вона не повернеться «він її знайде і буде гірше».

Після цього жінка вибігла з купе, забрала сина і побігла до провідниці вагону.

Та спала і не розуміла, що робиться. Чоловік голий по вагону біг в нашому напрямку. Зрозумівши, що тут захисту не знайду, ми побігли до іншого вагону, де я почала кричати і стукати у всі двері. Найгірше те, що ніхто не зреагував … Ми знайшли захист у провідниці цього вагону, — зазначила жінка.

Після цього начальник поїзду дав розпорядження, щоб нападника охороняли і не дали йому втекти.

О 7:11 ми прибули на станцію Київ Пасажирський, де нас чекав наряд поліції, викликаний МОЇМ ЧОЛОВІКОМ! Невідомого затримали, — написала постраждала та додала що згодом розповість про продовження історії.
Читайте також: У Полтаві викрадач авто взяв у заручники поліцейського і загрожує підірвати гранатою і себе, і його

Як ми писали раніше, Аваков оприлюднив відео ліквідації полтавського захоплювача