ТОП-10 комедій для перегляду на вихідні
Підбірка комедійних фільмів
news-image

Що подивитись на вихідні? Журналісти «Є!» підготували для вас підбірку комедійних фільмів. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

1. «Чорна кішка, білий кіт» (1998), комедія

«Crna macka, beli macor». 

Циган Матка, який живе на березі Дунаю, не має успіху в контрабандній справі. Він вимушений погодитися на те, щоб його син Заре одружився з сестрой-карликом свого конкурента - Бубамарою ("Сонечком"). Заре і Бубамара не люблять одне одного, а тому Бубамара втікає зі свого весілля і закохується в Гргу Великого. Заре теж знаходить своє щастя.

2. «В джазі тільки дівчата» (1959), комедія

«Some Like It Hot». 

Це американська музична кінокомедія 1959 року за участю Мерилін Монро, Тоні Кертіса і Джека Леммона. Екранізація оповідання Роберта Торена й Майкла Логана. Фільм одержав премію «Оскар» за найкращі костюми, три премії «Золотий глобус»: за найкращу жіночу роль (Мерилін Монро), за найкращу чоловічу роль (Тоні Кертіс), і як найкраща комедія. Американський кіноінститут назвав фільм найкращою комедією всіх часів. 

3. «Подружки нареченої» (2001), комедія

«Bridesmaids». 

Давня найліпша подруга Енні із самого дитинства запрошує її стати старшою дружкою на весіллі. Енні, якій катастрофічно не щастить в особистому житті та бізнесі, хоче, або хоча б весілля її подруги Ліліан було найкращим.

Але проблеми починаються уже під час планування дівич-вечора: в бажанні перевершити одна одну зходяться у протистоянні стара подруга нареченої Енні та нова – шикарна, красива і багата Гелен, дружина боса майбутнього чоловіка Ліліан.

4. «Брюс Всемогутній» (2003), комедія

«Bruce Almighty». 

Брюс Нолан — журналист, известный своими смешными и интересными сюжетами. За это его и любят телезрители, но он не становится от этого счастливее. Брюс больше всего на свете мечтает продвинуться по службе и стать телеведущим. Он недоволен практически всем в своей жизни и редко упускает возможность пожаловаться на судьбу. У него есть любящая подружка Грэйс, которая работает в детском саду. Своей жизнью она абсолютно довольна. Она обожает Брюса, несмотря на его пессимизм. Пока он мечтает стать легендой, она пытается быть каждый день полезной миру. Однажды у Брюса появляется отличная возможность сделать сюжет, который выйдет в прямой эфир. Но прямо перед эфиром Брюсу становится известно, что должность, о которой он так мечтал, отныне будет занимать его соперник. В эфире он резко высказывается в адрес своей компании и мгновенно теряет работу. Одна неприятность следует за другой. Брюсу кажется, что это худший день в его жизни, и, озлобленный, он не прекращает сетовать на Бога.

И вот однажды Брюс попадает в странное здание. Здесь он встречает столь же странного человека, который предстаёт перед Брюсом сначала в качестве уборщика, затем электрика, и наконец, оказывается самим Богом. Всё это время Бог наблюдал за Брюсом и слышал все его причитания, которые ему порядком надоели, и теперь предлагает ему выполнять свою работу, пока он будет в отпуске. Наделив Брюса божественной властью и всемогуществом, Бог намерен испытать его и посмотреть, сможет ли тот справиться с такой ответственностью.

5. «Похмілля у Вегасі» (2009), комедія

«The Hangover». 

Сюжет зосереджений на передвесільній парубоцькій вечірці чотирьох друзів у Лас-Вегасі, які прокинувшись наступного ранку, нічого не пам'ятаючи з пригод минулої ночі, кинулись на пошуки нареченого, а також свого найкращого друга, який пропав безвісти. Стрічка була створена на основі пригод зі справжнього життя самих кінематографістів фільму.

6. «Вітаємо у Zомбіленді» (2009), комедія

«Zombieland». 

Молодий хлопець на прізвисько Коламбус подорожує по США, які захоплені мерцями. Велика частина населення Америки жадають кривавої плоті. Коламбус ще з початку епідемії вірусу зомбі став писати список правил, за якими і виживав в колишніх США, які тепер називають Зомбіленд. Сам фільм починається з того, що Коламбус приїжджає на машині на заправку, щоб сходити в туалет, і там же піддається нападу мерців . На наступний день він зустрічає маніяка-вбивцю мерців на прізвисько Таллахассі, у якого є машина, і купа зброї. Далі в супермаркеті їх обманюють дві сестри Вічита і Літл-Рок вони забирають у них автомобіль і зброю. Щоб доїхати до Парку розваг "Дикі пригоди", де, за чутками, не бувало мерців.Незабаром Коламбус і Таллахассі знову зустрічають сестер і вирішують об'єднатися з ними, щоб уже разом продовжити шлях до парку розваг. Попутно вони заїжджають в порожній супермаркет і влаштовують розгром. після цього їдуть в особняк на голлівудському акторові Біллу Мюррею, який залишився в живих тільки тому, що ретельно гримувався, щоб зомбі прийняли його за свого. Але незабаром Мюррея вбиває Коламбус, що прийняв його за справжнього зомбі. На наступний день сестри залишають особняк, домовившись довіряти один одному. Вони приїжджають в парк розваг, але там, під час відкриття парку, привертають до себе увагу орди мерців, які йдуть на світло з парку. Коламбус спочатку сам, а потім з Таллахассі їде до них на виручку. Таллахассі відволікає зомбі на себе, а Коламбус в цей час рятує дівчат, попутно перемігши свій страх перед клоунами. Фільм закінчується тим, що всі четверо разом їдуть.

7. «Шпигунка» (2015), комедія

«Spy». 

Робота в ЦРУ не така вже й цікава, як раніше думала Сьюзан Купер. У той час як круті агенти вищого рангу ризикують життям і беруть участь у найгучніших і найважливіших справах, вона просиджує спідницю в офісі. При цьому дівчина і сама виконує дуже важливу роботу, але ж ніхто цього не помічає. Але коли справи в бюро йдуть не найкращим чином, вона приступає до роботи агентом, під стать самому Бонду! Адже все дуже погано - два попередніх агента зазнали поразки, і є ризик кризи глобального масштабу. Але робота під прикриттям у справі з купівлею/продажем ядерної зброї справа дуже непроста. Але керівництву ЦРУ нічого іншого не залишається, як покластися на товстушку Сьюзан Купер.

8. «Дуже погані дівчата/Розваги дорослих дівчат» (2017), комедія

«Rough Night або Rock That Body». 

П'ять найкращих подружок з коледжу (у виконанні Скарлетт Йоганссон, Зої Кравітц, Кейт Маккінон, Джиліан Белл та Ілани Ґлейзер) вирішили возз'єднатися через 10 років задля дикої дівочої вечірки на вихідні у Маямі. Але як поводитимуться дівчата, коли їхня палка гулянка випадково стане місцем злочину?

9. «Однокласники» (2010), комедія

«Grown Ups». 

Прошло тридцать лет после окончания средней школы, и пять хороших друзей снова встречают друг друга на похоронах их тренера, под руководством которого они в детстве выиграли чемпионат по баскетболу. В связи с этим один из них решает снять дом у озера, чтобы вспомнить старые добрые времена. Там они узнают друг друга заново и знакомятся с семьями своих школьных друзей.

10. «SuperПерці» (2007), комедія

«Superbad». 

 Головні герої- Еван і Сет — найкращі друзі ще з дитячого садка. До їх випускного у вищій школі залишилося два тижні. Вони не користуються популярністю серед однокласників, тому не відвідують вечірки. Проте хлопці переймаються своїм сексуальним розвитком, тому хочуть почати зустрічатися з дівчатами ще в школі

Як ми писали раніше, ТОП-10 фільмів про шпигунів для перегляду на вихідні

Читайте також: Рукотворні чудеса: найкрасивіші закинуті кар’єри для відпочинку на природі