Спорт
5 серпня 2020
Суперник Тайсона застрахував власні вуха перед боєм
З огляду на, що в червні 1997 року під час бою Тайсон відкусив шматок вуха Евандеру Холіфілду, менеджер вирішив передбачити подібний казус.
news-image

Американський боксер Рой Джонс перед поєдинком із Майком Тайсоном застрахував власні вуха. Про це менеджер Роя Джонса Жолт Барна повідомив у Instagram.

Колишній володар титулів у п'яти вагових категоріях вирішив застрахувати вуха напередодні поєдинку з колишнім абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Майком Тайсоном.

"З огляду на, що в червні 1997 року під час бою Тайсон відкусив шматок вуха Евандеру Холіфілду, менеджер вирішив передбачити подібний казус", - заявили представники Джонса.

Майк Тайсон двічі виходив на ринг з Евандером Холіфілдом. У першому бою Холіфілд нокаутував Тайсона, а ось у другому Майка дискваліфікували, адже він відкусив супернику шматок вуха. Варто повідомити, що бій відбудеться 12 вересня в Лос-Анджелесі та складатиметься з восьми раундів.

Нагадаємо, мовчання - золото: Усик видалить акаунти у соціальних мережах. Український важковаговик Олександр Усик пообіцяв, що знову почне більше робити, ніж говорити.

До речі, український геймерський стартап залучив понад 11 млн доларів інвестицій. Нині в компанії працюють 36 осіб з усього світу, головний офіс Mobalytics розташований в Лос-Анджелесі.

Як ми повідомляли, в УАФ анонсували відкриття стадіонів для вболівальників. Є всі шанси, щоб в цьому або наступному турі ми могли відкрити для вболівальників 25% від місткості стадіону.

Читайте також:Українську чемпіонку Європи усунули від Олімпіади в Токіо: названа причина