Політика
14 серпня 2020
Виборці бачать у Пальчевському альтернативу старим політикам, - експерт
Експерт прокоментував рейтинг кандидатів у мери.
news-image

Андрій Бузаров на своїй сторінці в Facebook розповів, кому йдуть голоси виборців, розчарованих у партії "Слуги народу".

Ситуація складається таким чином, що виборці «Слуги народу», або ж ті, хто просто не бажають підтримувати Ірину Верещук, і до них додаються прихильники інших «старих» партій, просто бачать в Пальчевському альтернативу, представника анти-істеблішменту, як рік тому побачили в чинному президенті. Такий запит був тоді, він залишається і зараз", - вважає політолог.

Також експерт прокоментував рейтинг кандидатів у мери.

Що стосується особистих рейтингів, то чинний мер Кличко як і раніше лідирує, проте друге місце продовжує впевнено утримувати Андрій Пальчевський, і тільки за ним йдуть Ірина Верещук і Олександр Попов. Можливо, це пов'язано з певними змінами як мінімум на рівні риторики ура-патріотичного табору у вигляді партії Порошенка і самого Удару. Мабуть, партія колишнього президента зрозуміла, що у них немає кандидата, якого вони могли б реально виставити проти Кличка в Києві", - резюмував Андрій Бузаров.

Раніше ми писали, що громадський діяч і підприємець Андрій Пальчевський проти революційних потрясінь і розгойдування ситуації в Україні. Про це лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» заявив в ефірі телеканалу News One.

Нагадаємо, серед опитаних Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 45% респондентів не схвалюють дії і заяви президента Володимира Зеленського після того, як за даними КМІС на вересень-жовтень 2019 року 64% опитаних в тій чи іншій мірі схвалювали дії і заяви президента Володимира Зеленського.

Також ми писали, що колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що очолить штаб, який створює «Європейська Солідарність», де буде шукати «ефективних управлінців». Водночас Турчинов зазначив, що його не цікавлять депутатський мандат чи державні посади.

Читайте також:«Перемога Пальчевського» - єдина опозиційна сила, яка показує зростання рейтингу