Шоу-біз та культура
11 березня 2015
Макаревич в Україні зібрав гроші для дітей АТО і представив книгу казок українською мовою
Російський співак Андрій Макаревич влаштував кілька концертів в Україні.
news-image

Лідер гурту "Машина времени" заспівав під гітару у Києві, Одесі, Дніпропетровську і Харкові та зібрав гроші дітям, які постраждали від війни на Донбасі, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на ТСН.

"На кожному концерті ми збирали кошти і на цьому концерті - підуть на засоби гігієни дітям, які постраждали від війни - це я вам обіцяю. І зараз на ваших очах зроблю перший внесок", - заявив Макаревич.

До слова, на концерті музиканта побували кілька поранених на Сході військових, які нині лікуються у шпиталях. Окрім свої пісень Андрій Макаревич також зробив сюрприз і презентував нову роботу – книгу з дитячими казками, написаними як російською, так і українською мовами.

Андрій Макаревич поки не пише свої враження від концертів в Україні. Натомість співак зробив допис у Facebook, де зазаначив, що знову зрозумів, що українці й росіяни - братські народи.

Нагадаємо, Андрій Макаревич почав засуджувати політику Путіна після анексії Криму. Пізніше музикант заспівав в Святогорську перед дітьми-біженцями з Донбасу, де зараз йде війна. Зараз регулярно скасовуються концерти рокера на території Росії. А один з депутатів Держдуми взагалі закликав позбавити Макаревича всіх звань і нагород і "вислати в Україну". Раніше Андрій Макаревич заспівав: "Моя країна зійшла з розуму, і я нічим не можу допомогти".

Читайте також: Андрій Макаревич під час концерту в Києві зібрав гроші на потреби дітей Донбасу