Політика
12 березня 2015
Симоненко підтвердив винесення 97 тис. грн застави за однопартійця
За словами Симоненка, заставу внесла "група товаришів"
news-image

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко підтвердив внесення застави у розмірі 97 тисяч гривень за комуніста Сергія Гордієнка. Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі УНН, передає Є | Єдність.інфо.

Лідер КПУ нагадав, що суд визначив можливість звільнення С.Гордієнка з-під варти у разі внесення застави у розмірі 97 тис. грн або 80 мінімальних зарплат.

“Ми прийняли рішення і десять наших товаришів — це секретарі центрального комітету партії і його колеги депутати нашої фракції внесли заставу за Сергія Гордієнка”, — сказав П.Симоненко.

За його словами, гроші вніс він та ще десять товаришів по партії: Адам Мартинюк, Володимир Оплачко, Георгій Буйко, Іван Мигович, Георгій Пономаренко, Володимир Матвєєв, Петро Цибенко, Олександр Масенко та Валерій Крючко.

Крім того, П.Симоненко назвав арешт С.Гордієнка “продовженням політичної розправи над Компартією”.

Нагадаємо, 10 березня Генпрокуратура повідомила про підозру екс-народному депутату та секретарю Лічильної комісії парламенту Сергію Гордієнку у зловживанні владою під час ухвалення “диктаторських законів” 16 січня 2014 року, а Печерський суд Києва постановив взяти його під варту.

Читайте також: Лідера комуністів Симоненка побачили у Франкфурті