Події
13 березня 2015
Угорець та українець «заправили» «Ауді» та «Вольво» сигаретами
На кордоні з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону виявили порушника, який спробував незаконним шляхом перемістити через кордон партію тютюнових виробів.
news-image

Громадянин Угорщини, який пізньої ночі повертався додому через пункт пропуску «Лужанка» автомобілем «Ауді», для проходження контролю обрав смугу руху «зелений коридор», інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ДПС.

Проте поведінка чоловіка викликала у охоронців кордону підозри щодо можливого перевезення через кордон заборонених предметів.

"Здійснивши спільно з інспекторами митниці поглиблену перевірку транспортного засобу, у газобалонному обладнанні автівки, оглядова група виявили 480 пачок сигарет марки «Marlboro». Тютюнові вироби та транспортний засіб вилучено встановленим порядком. Сигарети оцінено у понад 9 тисяч гривень, ще 40 тисяч гривень склала вартість автомобіля", - повідомляє прес-служба відомства.

Приховані сигарети в балоні газової установки автомобіля «Вольво» виявили також прикордонники Львівського загону. Громадянин України, який їхав до Польщі через пункт пропуску «Угринів», запакував у балон близько 400 пачок курива.

Читайте також: Велику кількість тютюнових виробів виявили прикордонники в випиляних порожнинах колод (відео)