Суспільство
16 березня 2015
Для ліквідації заторів в Крим направили "митний десант"
Раніше повідомлялося, що на кордоні з Кримом в районі пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" утворилася велика черга з вантажних авто
news-image

Додатковий "десант" співробітників російської митниці найближчим часом прибуде до Криму, щоб прискорити оформлення вантажів і збільшити пропускну здатність, повідомив глава окупованого Криму Сергій Аксьонов.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Корреспондент".

За його словами, до теперішнього часу на кордоні з Україною повноцінно функціонують три кримських пропускних пункти: Перекоп, Армянськ і Джанкой, останні два вважаються міжнародними.

Начальник кримської митниці Олександр Козинцев повідомив, що вантажному транспорту доводиться стояти по п'ять-сім діб у черзі, щоб подолати українські і кримські прикордонні пункти і потрапити на територію півострова.

"Заходи зараз такі проходять, додатковий десант готується висадитися, цього тижня буквально очікуємо. Розуміємо, що категорично неприпустимо, коли XXI століття, які можуть бути черги. Повинна бути швидкість обслуговування і якість від цього страждати не повинно", - сказав Аксьонов.

Раніше повідомлялося, що на кордоні з Кримом в районі пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" утворилася велика черга з вантажних авто (в ній знаходилися майже 200 фур). Колона машин розтягнулася на кілька кілометрів від КПП до села Чонгар.