Політика
16 березня 2015
Мер Харкова заявив, що у Ляшка «язик - без кісток і пальці - без відбитків»
Кернес вважає пропозицію Ляшка про дострокове припинення повноважень харківської мерії - популізмом у чистому вигляді.
news-image

Мер Харкова Геннадій Кернес, коментуючи пропозицію голови Радикальної партії про дострокове припинення повноважень харківської мерії, заявив, що у Олега Ляшка «язик без кісток і пальці без відбитків», передає Є | Єдність.інфо із посиланням на телеканал «112 Україна».

«У Ляшка - язик без кісток і пальці без відбитків. Все, що він говорить, все, що він робить, він вважає, що він -головний в цьому питанні. І якщо ми сьогодні говоримо про економію бюджетних коштів, то як можна було подавати таку постанову Верховної Ради про дострокове припинення повноважень, коли у нас місцеві вибори в жовтні місяці. Як, ким і чим керується Ляшко, коли подає такі документи на розгляд Ради? Це чиста популяризація себе, популізм у чистому вигляді », - заявив Кернес.

Раніше Ляшко закликав генпрокуратуру притягнути мера Харкова Геннадія Кернеса до кримінальної відповідальності, оскільки він «має відношення» до теракту, що стався в місті 22 лютого. За його словами, «абсолютно очевидно, що до теракту в Харкові має відношення мер міста».
Нагадаємо, теракт стався під час ходи на честь річниці «Євромайдана». В результаті вибуху загинули дві людини. За різними даними, від 9 до 15 осіб отримали поранення. Співробітники СБУ затримали чотирьох підозрюваних у скоєнні вибуху.

Читайте також: "У теракті в Харкові винні і ті, хто не посадив Кернеса", - Ляшко