Війна
23 березня 2015
Терористів тренують араби
Про реальне припинення вогню не йдеться
news-image

Про це пише Є | Єдність.інфо, посилаючись на сторінку у  Facebook радника міністра внутрішніх  справ Зоряна Шкіряка.  

«За оперативною інформацією, на тренувальних базах бойовиків в тимчасово окупованих районах Донецькоі та Луганської областей, разом з кадровими офіцерами та інструкторами ФСБ та ГРУ ГШ ЗС РФ, з'явилися араби. Люди відповідної зовнішності прибули з перекладачами. Попередньо, це можуть бути представники ісламських радикальних терористичних угрупувань з Близького Сходу та Африки», - повідомляє він.

Неофіційно, але активно саме такі угрупування та їхню терористичну діяльність фінансує і підтримує путінський режим, припускає Шкіряк.  

«Не виключено, що на запрошення Кремляці арабські "інструктори" прибули в Україну, щоб поділитися з російськими бойовиками на Донбасі злочинним "досвідом" терористично-диверсійної діяльності. Такими ганебними діями Путін вкотре підтверджує звання планетарного терориста номер один», - пише він далі.

Про реальне перемир'я та припинення вогню в найближчій перспективі не йдеться, з огляду на останні події щодо посилення атак ворога на позиції сил АТО з усіх видів зброі по всій лініі фронту.

«Сподіваємось на краще, але готуємось до найгіршого»,- як завжди закінчив Шкіряк.

Читайте також:У бойовиків тепер є «Партизани»