Резонанс
23 березня 2015
Сина Януковича поховали на військовому кладовищі Севастополя
Журналістів на обряд відспівування і поховання не пустили.
news-image

Сина екс-президента Віктора Януковича - Віктора поховали на військовому кладовищі в Севастополі, куди його тіло було доставлено із Сімферополя, повідомляє LifeNews з місця подій, передає Є | Єдність.інфо.

До Сімферополя Віктора Януковича-молодшого доставили чартерним рейсом авіакомпанії "Центр Південь" за маршрутом Іркутськ-Уфа-Сімферополь. На транспортування знадобилося менше години.

Після закритого відспівування в севастопольському храмі, Януковича-молодшого поховали на військовому кладовищі перед цим приспустивши Андріївський прапор. Журналістів на обряд відспівування і поховання не пустили.

Нагадаємо, в неділю 22 березня з'явилася інформація про те, що Віктор Янукович-молодший потонув увечері в п'ятницю в озері Байкал на території Росії. За свідченнями очевидців, на автомобілі він з друзями потрапив на смугу тонкого льоду і почав провалюватися під лід з боку водія. Віктор Янукович сидів за кермом і був пристебнутий. П'ятеро пасажирів встигли вибратися. Сину екс-президента України врятуватися не вдалося.

Читайте також: Януковича-молодшого поховають у Криму, там живе його мати – джерело