Політика
23 березня 2015
Депутати з області Коломойського виходять із партії Порошенко
З парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" вийшли четверо народних депутатів: Андрій Денисенко, Віталій Купрій, Валентин Дідич та Олександр Дубінін
news-image

 На прес-конференції в Дніпропетровську Андрій Денисенко заявив, що вихід парламентаріїв пов'язаний з тим, що "відбувається дискредитація керівництва Дніпропетровської області, а також не виконується коаліційна угода" повідомляє Єдність інфо з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу Олександр Дубінін сказав, що "хтось хоче посварити Петра Порошенка з Ігорем Коломойським".

"Я вірю в те, що Президент розбереться, візьме під особистий контроль і дасть оцінку всієї ситуації, яка зараз відбувається", - зазначив Дубінін

 

Разом з тим, Валентин Дідич, так само як і Денисенко, заявив про "цілеспрямовану дискредитацію адміністрації Дніпропетровської області".

У свою чергу, Віталій Купрій на своїй сторінці в Facebook заявив, що виходить із фракції "Блоку Петра Порошенка", бо не згоден з політикою Президента України.

"Я змушений вийти з фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді. Закликаю всіх членів фракції БПП, які поділяють мою думку, приєднатися до мене і створити окрему депутатську групу, яка не словом, а ділом буде впроваджувати в життя те, що було обіцяно людям в наших передвиборчих програмах ", - написав він.

Як відомо, глава СБУ Валентин Наливайченко заявив, що посадові особи Дніпропетровської обласної державної адміністрації підтримують збройні злочинні угруповання, що діють в Донецькій і Дніпропетровській областях.

У той же час народний депутат з "Блоку Порошенко" Андрій Денисенко визнав, що його помічник застрелив співробітника СБУ в Волновасі.