Війна
31 березня 2015
Діти-мажори бойовиків не поспішають воювати
Молодь "ЛНР" полюбляє красиве життя.
news-image

Бойовики закликають молодь воювати за так звану "ЛНР", але їхні діти не сидять в окопах, пише Є | Єдність.інфо  з посиланням на програму "Гроші".

Журналісти знайшли "золоту молодь"  у чиновницьких кріслах та в американських коледжах. Вона обіймає високі посади, шикує в мирній Україні і навіть тікає до ненависної Америки. Керівники сепаратистів намагаються не згадувати про своїх дітей публічно.

Свою родину старанно приховує глава "ЛНР" Ігор Плотницький. Відомо, що у нього є донька та син Станіслав, йому 29 років. Станіслав Плотницький має сторінку у соцмережі, але давно її не відвідує. Подейкують, так само давно він не відвідує Луганськ.

Із Луганська втік син ще одного сепаратиста Юрія Юрова, колишнього поплічника комуністів та "Партії регіонів". Сьогодні він депутат псевдопарламенту "ЛНР" та головний редактор сепаратистської газети "21 століття".  Поки татко прославляє "Новоросію", син відсижується у Харкові та Києві.

Є серед елітного потомства і справжні патріоти  "ЛНР". Наприклад, Максим Дерский, син музиканта та заслуженого діяча мистецтв України Юрія Дерского. Він колись був перспективним українським виконавцем. Виступав на різних фестивалях, працював з відомими артистами і навіть хотів представляти Україну на "Євробаченні", але програв у фінальному відборі. До речі, співав українською мовою. Тепер він псевдодепутат, четвертий номер самопроголошеної "Народної ради".

Батько, Юрій Дерский, також займається окультуренням сепаратистів. Подейкують, керує в окупованому Луганську театрами.

Сергій Жевлаков - так званий народний мер Стаханова. Колишній регіонал та слуга Олександра Єфремова активно підтримав прихід "російського миру" на українські землі. Тепер Стаханов практично зруйнований від обстрілів, місто поглинула гуманітарна катастрофа, в той час, як Жевлаков насолоджується життям в Америці. Сергій Жевлаков-молодший вивчає кримінальне право у місті Еверет, штат Вашингтон. Молодий емігрант із "ЛНР" - поціновувач автівок класу "люкс". Донька сепаратиста Любов Жевлакова також прихильниця красивого життя: професійні фотосесії, світські заходи. Більшість сепаратистських нащадків - призовного віку, але цвіт "Новоросії" не поспішає воювати за цінності "руського миру". 

Читайте також: Плотницький в образі богатиря привітав працівників театру з професійним святом (фото)