Резонанс
3 квітня 2015
Мірошниченко: Смерть Януковича-молодшого - інсценування, він живий
"Свободівець" Ігор Мірошниченко вважає, що інформація про смерть Віктора-молодшого була поширена з метою надати йому можливість "нового життя" під іншим прізвищем у будь-якій країні світу.
news-image

Політик, член ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко заперечує смерть молодшого сина екс-президента України Віктора Януковича, пише Є | Єдність.інфо. Про це Мірошниченко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Здається, Пінчук, той що медіаолігарх і зять Кучми, геть вистрибує зі штанів, аби переконати українців і весь світ, що Вітьок Янукович-молодший таки втопився. Ледь не щодня його канал ICTV в різних програмах і під різним соусом подає сльозогінні історії про життя і смерть "безневинного" вишкребка одіозного Яника. Щойно була чергова байка про смерть спортсмєна-сина прєзідєнта на Байкалі в програмі "Інсайдер"", - пише політик.

Колишній нардеп зазначає, що чим більше у ЗМІ говорять про смерть молодшого Януковича, тим більше  вірогідність того, що "трагедія на Байкалі" - інсценізація для того, щоб Віктор Янукович-молодший зміг розпочати "нове життя".

"І навіть припущення немає, що раптова смерть Яника-молодшого насправді може бути примітивною виставою кепського режисера з метою надати тому можливість нового життя в ненависній йому гейропі чи піндосії під іншим прізвищем і з незаплямованою репутацією. І чим більше Пінчук та інші прихвостні режиму Янучари триндять про прокляття, яке поголівно косить з ніг всю сім'ю колишнього президента, то все більше я вірю в те, що ця інформація навмисне задресована неосвіченому лохторату, тоді як у Проффессора та його нащадків усе добре. Звісно, з нашими грошима, які сім'я ретельно вивозила під прикриттям, в тому числі, й деяких теперішніх типу "правоохоронців"", - підсумовує пан Мірошниченко.
Читайте також: 9 днів Януковичу-молодшому: рідні не прийшли