Суспільство
9 квітня 2015
Українські кібервійська зламали російсько-пропагандистський сайт (ФОТО)
Дані 4500 користувачів, які були зареєстровані на сайті, передані СБУ.
news-image

Як повідомляє Є | Єдність.інфо, група українських хакерів, що називає себе "Українські кібервійська" "розібралася" з популярним російським сайтом, де публікувалися пропагандистські новини.

За словами хакерів, вони заразили вірусом одного з адміністраторів ресурсу, а потім цей "черв'як" "пішов" до усіх користувачів.

Після того як ми зробили дамп, було знайдено можливість швидкого розшифрування всіх паролів. Таким чином, у нас з'явилася база з 4500 користувачів та кремлівських кураторів, - розповіли представники кібервійськ.

Потім спеціалісти методично переглядали та зламували всі аккаунти користувачів, їх поштові скриньки, соціальні мережі, скайп та банківськи рахунки.

Інфіковано за 2 місяці злому понад 300 000 ПК користувачів ресурсу. Адміністрація знала, але мовчала, за 2 місяці встигли зламати 90% поштових скриньок і соціальних акаунтів. Заарештовано згідно полученої інформації більше 70 сепаратистів. 420 чоловік знаходяться у розшуку. Двоє працівників МВС взяті під варту за держзраду, - зазначили хакери.

В результаті акції центру "Миротворець" було передано дані більше 70 сепаратистів, які перебували на не окупованій російськими військами території України. Усі вони заарештовані. Також висунуто обвинувачення в держаній зраді кільком військовим, які працювали на ворога та звільнено деяких працівників МВС які таємно підтримували зв'язки з сепаратистами.

Читайте також: Хакери намагалися «продати» Кремль на сайті держторгів