"Прекрасна няня" Заворотнюк заборгувала банку півмільйона доларів
У грудні минулого року Замоскворецький суд Москви ухвалив рішення, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк повинна виплатити банку "Російський іпотечний банк" 537000 доларів боргу.
news-image

Такий стан справ Заворотнюк не влаштував і вона подала апеляцію, яку днями все-таки програла, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на російські ЗМІ.

"Апеляційна інстанція залишила рішення без зміни", - сказав представник прес-служби Замоскворецкого суду столиці.

По хорошому, громадянка Заворотнюк повинна отримати рішення у її справі в канцелярії і негайно виплатити борг. Але так майже ніколи не буває, так що тепер цією справою будуть займатися судові пристави, це в їхній компетенції, - додав представник прес-служби.

Однак повернути борг банку буде зовсім непросто: за чутками, Анастасія вже встигла переписати все своє майно на дочку Анну і сина Майка. Таким чином, зараз зірка залишилася ні з чим, і забирати у неї нічого. Також адвокати Анастасії вже готують апеляцію і будуть оскаржувати рішення Мосміськсуду.

Нагадаємо, актриса і телеведуча Анастасія Заворотнюк брала іпотечний кредит під заставу свого майна в 2012 році, але борг до цього часу так і не виплатила.