Події
7 травня 2015
На параді в окупованому Севастополі покажуть військову техніку, солдатів та...байкерів (ФОТО+ВІДЕО)
Представники місцевої влади пророчать аншлаг на площі Нахімова у Севастополі, коли в місті відбудеться парад до Дня Перемоги.
news-image

Як повідомляє Є, у параді приймуть участь російські військові та техніка, що була перевезена до українського та тимчасово окупованого Криму з РФ.

Але, на відміну від традиційного заходу, присвяченого Дню Перемоги, коли у ньому приймають участь ветерани та військові, цьогоріч компанію їм складуть нові "солдати Путіна" - байкери клубу "Нічні вовки".

За інформацією самопроголошеної влади Криму, у параді візьмуть участь 2000 військових та 50 одиниць техніки.

Окупанти також говорять, що до них у гості завітають делегації з Франції та Грузії. Втім, поки росіяни говорять про високопоставлених чиновників з інших країн, на вулицях Севастополя повним ходом йде підготовка до параду.

Сьогодні біля площі Нахімова заздалегідь перекрили дорогу, але залишилася одна припаркована машина. Довго не могли знайти господаря. У підсумку приїхав евакуатор, але репетицію все ж таки почали до цього. Лише завдяки тому, що водій спецавтівки встиг прибрати машину, змогла пройти важка техніка. Але без інциденту не обійшлось. Евакуатор дещо призупинився під час репетиції, та не встиг своєчасно виїхати, то ж йому довелося "замикати" парад.

Читайте також: У Луганську відбулася генеральна репетиція параду на честь Дня Перемоги (фото)