Світ
22 травня 2015
У Москві підтримали українців, одягнувши вишиванки (ВІДЕО)
Вчора в День вишиванки, який святкували в Україні, у столиці Росії активісти організували свій флешмоб на підтримку українців і одягнули вишиванки.
news-image

Як повідомляє «Є» з посиланням на "Пресу України", з десяток «адекватних росіян», як вони самі себе називають, привітали в Москві українців із Днем вишиванки.

Записане відео звернення із зустрічі опубліковане в інтернеті активістом Володимиром Шрейдлером.

Під час флешмобу активісти привітали українців із Днем вишиванки з обов'язковою фразою «Слава Україні». Побажання звучали різні, але всі вони, в основному, стосувались звільнення території України «від рашистсько-фашистських загарбників». 

Щоб до наступного Дня вишиванок ні одної фсбешної тварюки не було на території України , - сказав один із учасників флешмобу у вишиванках.

Як зазначають активісти, на вишиванку у Москві не реагують. Агресію у росіян викликає лише український прапор, який став через пропаганду символом ворожої країни.

Когось із вас можна вбити, когось захопити в полон, але перемогти українців – не реально. Тримайтесь – адекватні росіяни з вами, - сказав чоловік, який прийшов на своєрідне зібрання у вишиванці. 


Нагадаємо, вчора 21 травня в Україні відзначали День української вишиванки. Мережа просто зірвалась фото звітами від українців, які масово приходили на робочі місця у вишитих сорочках.

Читайте також: Кримські активісти влаштували "парад вишиванок" у відділку окупованого Армянська