Політика
31 травня 2015
"Влада не здатна народити нових лідерів",- Білецький
Андрій Білецький прокоментував призначення останніх днів.
news-image

Командир полку "Азов" Андрій Білецький прокоментував два призначення, які відбулися в останні два дні, передає «Є»

Свою думку військовий опублікував на офіційній сторінці батальйону "Азов" у фейсбуці.

"Я усвідомлюю, що ця замітка буде не популярною через ейфорію з приводу призначення Саакашвілі",- написав Білецький перед своїм коментарем.

За словами командира "Азову", його обурило призначення генерала Назарова заступником начальника Генштабу.

"Назаров - це той самий генерал, та сама мразь, яка 14 червня минулого року дала команду на виліт транспортного ІЛ-76 з десантниками на борту у вже окупований Луганськ. Результат - смерть 49 військовослужбовців. Він не покараний. Він підвищений.",- написав Білецький.

Стосовно призначення Саакашвілі чоловік також висловив свою думку.

"Невже сорокамільйонний народ не може народити гідних лідерів? Чому треба виписувати вчорашніх чиновників десятками з трьохмільйонної Грузії і підвищувати генералів, місце яких біля розстрільної стіни?",- зазначив командир батальйону.

На думку Білецького в країні тисячі молодих розумних ідейних людей. Він наголосив, що такі люди оточують його на фронті і в тилу.

"Проблема не у відсутності лідерів у країні. Проблема у відсутності лідерів у владі. Це не потенціал країни, а потенціал влади дорівнює нулю. Це вони не в змозі знайти у своєму середовищі гідних. Це їм для зміцнення своїх лав необхідні "варяги" і генерали-недоумки.",- заявив Білецький.