Політика
19 червня 2015
Семенченко: Сьогодні у Раді бився не я
Нардеп спростував свою участь у бійці у Верховній Раді
news-image

Народний депутат Семен Семенченко спростував поширену сьогодні у ЗМІ інформацію про те, що він нібито побився із нардепом Головком. Про це Семенченко написав на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє «Єдність».

Люди. Мене сьогодні взагалі немає в Раді. Я захворів. Вибачте, що не виправдав надій журналістів. Лайновброс не зарахований. Бажаю удачі наступного разу, - написав нардеп.

Крім того, Семенченко зробив припущення щодо поширення неправдивої інформації стосовно нього.

Я все розумію. Можна приписувати Самопомочі голосування за Наливайченка бо "типа" львівський прокурор, митниця, вибори мера в один тур. Абсолютно не помічаючи того, що прокурора і митницю ніхто не міняв, а в той же день, коли було "скоєно" страшний злочин, Самопоміч проголосувала за закон про вибори, що передбачає вибори мера в два тури.

З партією то все зрозуміло ... Самопоміч набрала занадто високий рейтинг та ще й висунула кандидата у ВР по Чернігову. Страшна помста повинна бути неминучою.

Мене, який має свою думку щодо ситуації з Наливайченком, враховуючи, що я не голосував за його відставку примазати до цього відразу було важко. Екзотика типу "не сторгувалися ???? !!!" не в рахунок. Армія ботів явно простоювала без діла. Непорядок ... І ось він - зоряний час. Семенченко побився в Раді зі свободівцем! Через критику на адресу коаліції! Ганьба !!!! - написав Семенченко.

Читайте також: У Верховній Раді комбат Семенченко побився зі свободівцем Головком