Політика
19 червня 2015
Порошенко очікує від виконувача обов’язків голови СБУ Василя Грицака чотирьох звільнень
Президент Петро Порошенко до кінця дня очікує від виконувача обов’язків голови СБУ Василя Грицака подань на звільнення із займаних посад першого заступника голови СБУ, двох заступників і начальника Слідчого управління відомства.
news-image

Про це Порошенко сказав під час наради з керівниками силових відомств і структур щодо невідкладних заходів для підвищення ефективності боротьби з корупцією, контрабандою та зловживаннями на митниці, повідомляє прес-служба Глави держави.

“Петро Порошенко зазначив, що до кінця дня очікує від тимчасово виконуючого обов’язки голови СБУ подання про звільнення із займаних посад першого заступника голови СБУ Юрія Артюхова, заступників голови СБУ Віталія Циганка та Віктора Ягуна і начальника Слідчого управління СБУ Василя Вовка. Так само Василь Грицак має внести пропозиції Президенту щодо «серйозного кадрового укріплення СБУ, яке забезпечить проведення реформи», - йдеться у повідомленні.

Глава держави також наголосив, що в.о. голови Служби має взяти на особистий контроль всі справи, у тому числі й ті, які було порушено останнім часом, і в жодному разі не допустити їх необгрунтованого закриття.